Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 8. juuli 2021

Eesti põllumehed: tervikuna rekordsaaki pigem oodata ei ole

„Vanarahvas teadis ütelda, et ära hõiska enne õhtut! Eks nii põllumehed kui ka muidu kommenteerijad on aastate jooksul õppinud, et ilusad orased ei tähenda veel suurt saaki ega vägevat kasumit,“ rääkis Rabaveere Farm OÜ juht Olav Kreen.
Nisu kasvatatakse sellel aastal kokku 182 043 hektaril, sellest ligi 75% moodustab talinisu
Foto: Scandagra

Tänavu kasvatatakse Eestis teravilja kokku 374 167 hektaril, mis on möödunud aastaga võrreldes 1,1% rohkem. Uurisime valdkonna asjatundjatelt, milline on nende prognoos tänavusele vilja-aastale ja kuidas kulgevad suvised söödavarumistööd.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960