Autorid: Põllumajandus.ee , Lääne-Virumaa Uudised • 15. juuli 2021

Päästeamet paneb põllumeestele südamele: kontrollige ladustatud heina

Lääne-Virumaal on loetud päevade jooksul toimunud kolm suurt heinapõlengut. Teatud juhtudel võivad hein või heinapallid süttida iseenesest, samas ei saa välistada süütamist või muid põhjuseid.
Tulekahju võib puhkeda ka isesüttimise tõttu.
Foto: Vikipeedia

3. juulil kell 20.45 anti häirekeskusele teada, Väike-Maarja vallas Triigi külas põles põhku täis laut. Päästjate saabumise ajaks olid loomad laudast välja toodud. Tulekahju sai lokaliseeritud kella kaheks öösel, kuid järelkustutustööd jätkusid veel järgmise päeva õhtuni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960