Autorid: Pille Ivask, Põllumajandus.ee • 20. juuli 2021

HKScan pettus Baltikumi tulemustes

HKScan kirjutab oma aruandes, et Baltikumi puhul on turuhinnad langenud, sest impordihinnad on kukkunud.
Foto: Liis Treimann
Toidutootja HKScan, kellele kuulub Eestis Rakvere lihakombinaat, teatas 16. juulil esimese poolaasta kokkuvõttes, et just Baltikumi tulemused valmistasid pettumust.

“Mul on hea meel, et HKScani suurimatel turgudel Soomel ja Rootsil läks hästi. Taanis pole olukord aga kuidagi rahuldust pakkuv ning Baltikumi tulemused olid selgelt pettumustvalmistavad,” ütles HKScani juht Tero Hemmilä börsiteate vahendusel, lisades, et ettevõttel on olemas ka plaan, kuidas resultaati parandada.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960