• 16.07.21, 09:30

Toidueksperdid: Eesti toidutooted on maitsvad ja kvaliteetsed

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti. Pääsukesemärgi kandmise õiguse sai viis uut toodet: Eesti Pagari Peremehe rukkileib, Eesti And Värske soolakurk, I.S.E. Puit Eesti mesi, Kaunissaare mesi ja Härjanurme kalatalu Punane kaaviar.
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti.
  • Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti.
  • Foto: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
Samuti toimus juhuvaliku alusel juba Pääsukesemärki kandvate toodete pisteline järelhindamine, et veenduda märgiga toodete heas kvaliteedis. Pääsukesemärki kandvad tooted said toiduekspertidelt kõik väga kõrge hinnangu.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele