• 16.07.21, 09:30

Toidueksperdid: Eesti toidutooted on maitsvad ja kvaliteetsed

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti. Pääsukesemärgi kandmise õiguse sai viis uut toodet: Eesti Pagari Peremehe rukkileib, Eesti And Värske soolakurk, I.S.E. Puit Eesti mesi, Kaunissaare mesi ja Härjanurme kalatalu Punane kaaviar.
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti.
  • Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti. Foto: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
Samuti toimus juhuvaliku alusel juba Pääsukesemärki kandvate toodete pisteline järelhindamine, et veenduda märgiga toodete heas kvaliteedis. Pääsukesemärki kandvad tooted said toiduekspertidelt kõik väga kõrge hinnangu.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 17.03.25, 14:40
Kuidas kaitsta oma põldu umbrohtude eest teadlikult ja ennetavalt?
Umbrohtude resistentsuse teemat hakkas Bayer Baltimaades põhjalikumalt uurima aastal 2017 ning sellest alates on analüüsitud 146 proovi, millest 83 protsendil tuvastati resistentsus. Baltikumis on kõige teravam probleem Leedus, kus on resistentsus tuvastatud juba viiel umbrohul. Kasvamas on see mure Lätis ning Bayeri agronoomid Tõnu Kastepõld ja Madis Kaljura nendivad, et valvel tasub olla ka Eestis.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele