Autor: Põllumajandus.ee • 16. juuli 2021

Toidueksperdid: Eesti toidutooted on maitsvad ja kvaliteetsed

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti. Pääsukesemärgi kandmise õiguse sai viis uut toodet: Eesti Pagari Peremehe rukkileib, Eesti And Värske soolakurk, I.S.E. Puit Eesti mesi, Kaunissaare mesi ja Härjanurme kalatalu Punane kaaviar.
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas hinnati sel nädalal taas Pääsukesemärki taotlevate ja seda kvaliteedi- ja päritolumärki juba kandvate toidutoodete kvaliteeti.
Foto: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda

Samuti toimus juhuvaliku alusel juba Pääsukesemärki kandvate toodete pisteline järelhindamine, et veenduda märgiga toodete heas kvaliteedis. Pääsukesemärki kandvad tooted said toiduekspertidelt kõik väga kõrge hinnangu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960