Autor: Põllumajandus.ee • 19. juuli 2021

Kiili vallas Aafrika katku haigestunud sead on hukatud

Ligi 2000 seaga OÜ Pihlaka farmis lõpetati pea kaks päeva kestnud sigade hukkamine.
Sigade Aafrika katk on Euroopas aktiivselt levimas.
Foto: Erik Prozes

Põllumajandus- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Hele-Mai Sammeli sõnul hukati sead gaasiga. „Sead hukati gaasiga ning seejärel transporditi Väike-Maarjasse AS Vireeni, kus toimub sigade hävitamine,“ selgitas Sammel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960