Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 27. juuli 2021

Majandustulemused: loomsete jäätmete käitleja investeerib protsessi töökindlusesse

Vireen AS teenis 2020. aastal 2,8 miljoni eurose käibe juures 0,6 miljonit eurot tegevuskasumit. 2019. aastal oli ettevõtte müügitulu 2,7 miljonit ja tegevuskasum 0,4 miljonit eurot. Eelmisel ja ka sel aastal investeerib ettevõte protsesside töökindlusesse ja keskkonnasäästu.
Vireen AS loodi 2001. aastal eesmärgiga rajada Euroopa Liidu nõuetele vastav loomsete kõrvalsaaduste käitlemise ja kahjutustamise tehas Väike-Maarjasse.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Ettevõtja müügitulu 2020. aastal oli 2 804 053 eurot, mis võrreldes 2019. aastaga suurenes 6% võrra. Müügitulust 78% saadi loomsete kõrvalsaaduste kokkuveost ja kahjutustamisest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960