Autor: Põllumajandus.ee • 12. august 2021

Eesti Põllumajanduse Akadeemia esimene audoktor tähistas 90. sünnipäeva

9. augustil tähistas 90. sünnipäeva Eesti Põllumajanduse Akadeemia esimene audoktor (1989), veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi emeriitprofessor, veterinaariadoktor Ilmar Müürsepp.
Alates 1997. aastast on juubilar EMÜ emeriitprofessor.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Ilmar Müürsepa teadlastee pikim osa kulges Eesti Loomakasvatuse ja Veterinaaria Instituudis (ELVI), kus ta oli sigimispatoloogia labori juhataja (1969-1979) ja edasi sigimisbioloogia osakonna juhataja (1979-1994). ELVI reorganiseerimise järel, aastatel 1994-1997, oli Ilmar Müürsepp Eesti Põllumajandusülikooli sigimisbioloogia korraline professor ja juhtivteadur ning 1996. aasta lõpuni ka sigimisbioloogia osakonna juhataja. Alates 1997. aastast on juubilar EMÜ emeriitprofessor.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960