Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 20. august 2021

Majandustulemused: suured numbrid viljaäris

Eesti Viljasalv OÜ teenis 2020. aastal 93,16 miljoni eurose käibe juures 1,83 miljonit eurot tegevuskasumit.
Suurimateks müügiartikliteks olid traditsiooniliselt päevalillešrott, nisu, linaseemned ja durum nisu.
Foto: Pixabay

Kuigi numbrid on muljet avaldavad, kahanes mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu 20,46 protsenti ja tegevuskasumi rentaablus oli 1,96%. 2019. aastal oli ettevõtte müügitulu 117,12 miljonit ja tegevuskasum 2,86 miljonit eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960