Autorid: Tiiu Annuk, põllumeeste ühistu KEVILI agronoom, Põllumajandus.ee • 23. august 2021

Talirapsile ja -rüpsile tee umbrohutõrje juba sügisel

Tänavu on tõeline eksreemaasta – nii varajast koristust ja piisavat aega talirapsi põlde ette valmistada ei tulegi tavapäraselt ette. Külvid käivad juba suure hooga, see aga tähendab, et järele tuleb teha ka umbrohutõrje.
Herne varis talirapsis.
Foto: Tiiu Annuk, põllumeeste ühistu KEVILI agronoom

Talirapsile ja -rüpsile peaks tegema umbrohutõrje juba sügisel. Umbrohutõrjevahendite valik on lai, saab teha nii enne kui pärast kultuuri tärkamist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960