Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 30. august 2021

Piimahinnad on taas tõusuteel

Euroopa toormeturul on augusti teises pooles toimunud mõningane langus, aga pikemat graafikut vaadates püsivad hinnad jätkuvalt väga kõrgel tasemel. Kohvi hind tõusis eelmisel nädalal aga nelja aasta tippu, piimahinnad hakkasid pärast mitu kuud kestnud langust uuesti tõusma.
Piimahinnad tõusid GDT oksjonil pärast kaheksa oksjonit kestnud hinnalangust. Euroopas on samuti hinnad kiiresti kallinema hakanud.
Foto: Liis Treimann

Euroopa toidunisu püsib kõrgel hinnatasemel

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960