Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 1. september 2021

Yara omandas Soome Ecolani, et laiendada orgaaniliste väetiste äri

Yara Suomi Oy teatas täna, 1. septembril, et on omandanud väetiste tootja Ecolan Oy. See on Yara esimene ost orgaaniliste väetiste segmendis ja peegeldab nende pühendumust mängida suuremat rolli mahepõllumajanduses ja ringmajandusse panustamises.
Yara teeb tihedat koostööd partneritega kogu toiduainete väärtusahelas.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Yara teeb tihedat koostööd partneritega kogu toiduainete väärtusahelas, et muuta toiduainete tootmine tõhusamaks ja jätkusuutlikumaks. Yara põllukultuuride väetuslahendused ja digitaalsed tööriistad aitavad parandada toitainete haldamise tavasid ja maakasutuse tõhusust kõigi põllumajandusmeetodite, sealhulgas mahepõllumajanduse jaoks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960