Autor: Põllumajandus.ee • 6. september 2021

Maaülikool läheb üle uuele struktuurile

Soovides tugevdada ülikooli fookusvaldkondade sidusust ja sünergiat ning õppe- ja teadustööd ülikooli vastutusvaldkondades, läheb Eesti Maaülikool 1. jaanuarist 2022 üle uuele struktuurile.
Struktuur muutub 1. jaanuarist 2022.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Struktuurimuudatuse ettepaneku tegi senatile ülikooli reformikomisjon, kes analüüsis senise struktuuri vastavust ja võimekust ülikooli arenguvisiooni elluviimisel ning oma ülesannete täitmisel. Komisjon tegi ettepaneku jätkata senise viie instituudi asemel kolme instituudiga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960