Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 10. september 2021

Maailma suurim toidutootja: järgmisel aastal kiireneb inflatsioon veelgi

Maailma suurim toidutootja Nestle prognoosib, et sisendite hinnad tõusevad 2022. aastal märkimisväärselt, vahendab Reuters.
Pitsade müügikasvu hoiavad tagasi tarneahelatega seotud probleemid.
Foto: Unsplash

“Kui me räägime 2022. aastast, siis sisendite inflatsioon saab olema suurem kui tänavu,” ütles ettevõtte finantsjuht Francois-Xavier Roger. “Meie strateegia on need sisendkulud hinnastamise kaudu tarbijatele ja kaubandusele edasi kanda.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960