Autor: Põllumajandus.ee • 13. september 2021

Galerii: Eesti tänapäevaseim põllumajandusala labori- ja büroohoone sai nurgakivi

8. septembril pandi sümboolne nurgakivi Põllumajandusuuringute Keskuse rekonstrueeritavale labori- ja büroohoonele. Rekonstrueerimistööde eeldatav valmimise aeg on järgmise aasta suvel.
8. septembril pandi sümboolne nurgakivi Põllumajandusuuringute Keskuse rekonstrueeritavale labori- ja büroohoonele.
Foto: André Altjõe

Maaeluministri Urmas Kruuse sõnul on laboriruumide tänapäevastamine oluline nii maaeluministeeriumi kui ka kogu Eesti põllumajanduse jaoks. "Uute tänapäevaste laboriruumide valmimine tõstab Põllumajandusuuringute Keskuse tipptasemele ka võrreldes teiste sarnaste Euroopa uurimiskeskustega."

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960