Autor: Põllumajandus.ee • 16. september 2021

Minister teeb ettepaneku MESi juhatuse liikmete volitused peatada

Maaeluminister Urmas Kruuse teeb seoses Keskkriminaalpolitsei uurimistegevusega Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) nõukogule ettepaneku peatada MESi juhatuse liikmete volitused ning kutsuda kokku nõukogu erakorraline koosolek.
Maaeluminister Urmas Kruuse.
Foto: Liis Treimann

„Saime täna teada, et Keskkriminaalpolitsei pidas kuriteos kahtustatavana kinni kaks MESi juhatuse liiget. Maaeluministeeriumil pole juhtumi kohta rohkem infot, kui Keskkriminaapolitsei on avaldanud. Olen kindel, et uurimisorganid teevad tõhusat tööd ja selgitavad välja juhtumi asjaolud. Maaeluministeerium ja Maaelu Edendamise Sihtasutus teevad uurimisasutustega igakülgset koostööd,“ ütles maaeluminister Urmas Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960