Autorid: Gregor Alaküla, Põllumajandus.ee • 21. september 2021

Põllumajandusettevõtja müüs elutöö: see oli vältimatu samm

Elutööna üles ehitatud ettevõtte müümine võib olla nii tehniliselt kui ka emotsionaalselt keeruline, kuid on ettevõtte arenguks lausa vältimatu, ütles Tõnu Rahula, kes müüs tänavu oma põllumajandusettevõtte Raikküla Farmeri, mida oli vedanud mitukümmend aastat.
Tõnu Rahula müüs tänavu oma elutööks olnud OÜ Raikküla Farmer.
Foto: Sven Arbet / Ekspress Meedia / Scanpix

Tõnu Rahula rääkis saates “Triniti eetris” elutöö müümise protsessist. Tema sõnul on ettevõtet müües oluline rääkida töötajatele muutuste vajalikkusest. Samuti on vaja jälgida töötajate meeleolusid, et konkurendid või ebaselgete kavatsustega osalised müügitehingu olukorda ära ei kasutaks ja ettevõtte töötajaid üle ostma ei hakkaks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960