Autor: Mait Kraun • 28. september 2021

Piimaturg näitab tugevust ja nõudlus püsib hea

Euroopa piimaturg näitab tugevust ning nõudlus püsib hea, piimahindade oksjonil tõusid hinnad juba kolmandat oksjonit järjest. Ka Euroopa nisuhinnad tõusid kahe kuu tippu – sellele aitas kaasa hindade taastumine USAs ning tugev ekspordinõudlus.
Piimahindade indeks tõusis 21. septembril toimunud oksjonil 1 protsendi võrra.
Foto: Sigrid Sõrmus

Tugev ekspordi- ja söödanõudlus

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960