Anna oma hääl: Eesti toidutööstused valivad südamega tegijat
Täna sai hoo sisse „Südamega Tegija“ konkurss, millega tunnustatakse Eesti Toidutööstuse kõige silmapaistvamaid inimesi, kes teevad oma tööd suure hoole ja armastusega. Sel aastal esitati südamega tegija tiitlile 12 inimest ja rahvahääletusel osaleb pärast juhtkogu hindamist viis nominenti.
Tänavu valitakse toiduainetööstuse südamega tegijat juba seitsmendat aastat.
Foto: Sigrid Sõrmus
Tänavu kandideerivad „Südamega tegija“ tiitlile Saaremaa Piimatööstuse tehnoloog Aime Paas, Gustav Cafe tootmisjuht Tea Mey, Valio Eesti Võru Juustutööstuse tehnoloog Lea Jürgenson, Premia Tallinna Külmhoone jäätisevabriku vahetusejuht Erika Tuulik ja Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.