• 30.09.21, 16:05

Anna oma hääl: Eesti toidutööstused valivad südamega tegijat

Täna sai hoo sisse „Südamega Tegija“ konkurss, millega tunnustatakse Eesti Toidutööstuse kõige silmapaistvamaid inimesi, kes teevad oma tööd suure hoole ja armastusega. Sel aastal esitati südamega tegija tiitlile 12 inimest ja rahvahääletusel osaleb pärast juhtkogu hindamist viis nominenti.
Tänavu valitakse toiduainetööstuse südamega tegijat juba seitsmendat aastat.
  • Tänavu valitakse toiduainetööstuse südamega tegijat juba seitsmendat aastat.
  • Foto: Sigrid Sõrmus
Tänavu kandideerivad „Südamega tegija“ tiitlile Saaremaa Piimatööstuse tehnoloog Aime Paas, Gustav Cafe tootmisjuht Tea Mey, Valio Eesti Võru Juustutööstuse tehnoloog Lea Jürgenson, Premia Tallinna Külmhoone jäätisevabriku vahetusejuht Erika Tuulik ja Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 08.09.25, 14:31
Millist YaraVita® leheväetist valida ja millal?
Yara on formuleerinud YaraVita® tooted kas vesilahuse või suspensioonina, vastavalt sellele, kuidas ja mis aja jooksul on taimedele toiteelemendid vajalikud. Vesilahus tähendab seda, et toiteelemendid on vees juba eelnevalt lahustatud ning seetõttu on nad taimedele koheselt ja kiiremini kättesaadavad. Samas on nende toimeaeg tänu sellele lühem, kui näiteks suspensioonidel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele