• 30.09.21, 16:05

Anna oma hääl: Eesti toidutööstused valivad südamega tegijat

Täna sai hoo sisse „Südamega Tegija“ konkurss, millega tunnustatakse Eesti Toidutööstuse kõige silmapaistvamaid inimesi, kes teevad oma tööd suure hoole ja armastusega. Sel aastal esitati südamega tegija tiitlile 12 inimest ja rahvahääletusel osaleb pärast juhtkogu hindamist viis nominenti.
Tänavu valitakse toiduainetööstuse südamega tegijat juba seitsmendat aastat.
  • Tänavu valitakse toiduainetööstuse südamega tegijat juba seitsmendat aastat.
  • Foto: Sigrid Sõrmus
Tänavu kandideerivad „Südamega tegija“ tiitlile Saaremaa Piimatööstuse tehnoloog Aime Paas, Gustav Cafe tootmisjuht Tea Mey, Valio Eesti Võru Juustutööstuse tehnoloog Lea Jürgenson, Premia Tallinna Külmhoone jäätisevabriku vahetusejuht Erika Tuulik ja Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.05.25, 11:03
Kevad 2025: talivili on jõuline, suvirapsi osakaal kasvab, väetise kulunormid on muutuses
2025. aasta kevad on toonud põldudele positiivse pildi: taliviljad on hästi talvitunud ning taimed on tugevad, hoitud ja toidetud. Ilmastik on kevadel olnud küll heitlik, kuid üldpilt on lootustandev. Linas Agro agronoomiaeksperdi Mart Toomsalu sõnul on rõõm tõdeda, et põllumehed ei ole sellel kevadel lämmastikväetisega kokku hoidnud, mis omakorda kajastub taimede heas seisukorras.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele