Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 1. oktoober 2021

Täna selgub põllumajandussektori tippjuht

Täna kell 10.00 toimub Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis 16. korda põllumajanduskonverents „Põllumees kui tippjuht“. Põllumajandussektori tippjuhid, spetsialistid ja ettevõtjad räägivad konverentsil muu hulgas rohepöördest, väetiste mõjust meie toidulauale, meedia rollist, julgeolekuolukorrast ja autonoomsest transpordist.
Õhtune vastuvõtt toimub Olustvere lossis.
Foto: Sigrid Sõrmus

Üritusel kuulutatakse välja ka 2021. aasta põllumajandussektori tippjuht ehk sektori silmapaistvaim ettevõtja. Auhind antakse üle orienteeruvalt kell 10.30.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960