Autor: Põllumajandus.ee • 1. oktoober 2021

Põllumajanduse tippjuht 2021 on Avo Kruusla

Täna, 1. oktoobril kuulutati Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis toimunud konverentsil „Põllumees kui tippjuht“ üheksandat korda välja põllumajandussektori tippjuht, kelleks valiti Kaska-Luiga OÜ juht Avo Kruusla. Tiitli andis üle maaeluminister Urmas Kruuse.
Avo Kruusla.
Foto: Sven Tupits

„Avo Kruuslast on kujunenud tänapäeva põllumehe kehastus selle sõna parimal moel. Tegutsedes mitmel rindel – kasvatades vilja ning piimakarja ja samuti tegeledes piimaveiste tõuaretusega – tuleb kursis olla nii tänapäevase tehnoloogia kui ka valdkondlike teadussaavutustega, et õnnestuks edukalt ja targalt majandada. Et pidevalt edasi liikuda, on heal juhil vaja ka head meeskonda enda ümber. Avo Kruuslal on see hästi õnnestunud perekonna kaasamisega ettevõtte tegevusse, ühendades sel viisil erinevate põlvkondade teadmised kokku parimaks praktikaks,“ ütles maaeluminister Urmas Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960