Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 6. oktoober 2021

EPA2021: TeknEst seisab antibiootikumidevaba vasikakasvatuse eest

Kõik loomakasvatajad on viimasel ajal sunnitud tegema tulevikku suunatud otsuseid ja valikuid antibiootikumide kasutamise vähendamiseks, sest risk arendada välja antibiootikude suhtes resistentsed inimestele ohtlikud bakteritüved, on väga suur.
Tänu paranenud soolefloorale kasvavad vasikad jootmisperioodil tervemalt ja ilma kasvuseisakuteta ning oluliselt paranevad seetõttu ka ööpäevased juurdekasvud.
Foto: Maris Ojasuu

See on ka põhjus, miks TeknEst OÜ meeskond peab EPA2021 messil vajalikuks tutvustada firma SCHAUMANN pre- ja probiootilist keskkonnabakterite vastast lahendust loomakasvatuses tervisliku söötmise kontsepti kaudu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960