Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 8. oktoober 2021

Sektori juhid on keskkonnanõuete suhtes kriitilised, aga ka keskmisest teadlikumad

Põllumajanduse konkurentsiraport annab täieliku ülevaate valdkonna ettevõtete konkurentsivõimest ning valdkonna arengutrendidest. Raporti tarbeks uuriti sektori juhtidelt sedagi, kuidas mõjutavad karmistuvad keskkonnasäästlikkuse nõuded põllumajandussektorit.
Keskkonnanõuded toovad kaasa vältimatu vajaduse lisainvesteeringuteks ning hinnatõusu nii sisendhindadele kui ka toodangule.
Foto: Pixabay

Raporti koostajad on tänavu peaaegu kõigi sektorite juhtide käest uurinud keskkonnasäästlikkuse mõju sektorile ja leidnud, et väga tihti ei osatagi sellele kuigi täpselt vastata. Selles suhtes on põllumajandusettevõtete juhid aga väga erinevad, et kuigi keskkonnanõuete suhtes ollakse kriitilised, ollakse ka keskmisest teadlikumad, kuidas need nõuded sektorit mõjutavad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960