Autor: Põllumajandus.ee • 11. oktoober 2021

EPA2021: Dimedium tutvustab nutikaid lahendusi

Dimediumi kaubamärk Smart Farm toob Eesti farmidesse nutikad lahendused maailma tipptootjatelt. Smart Farmi portfelli iseloomustab efektiivsus, loomasõbralikkus ja kestvus, mis tähendab farmeri jaoks väärt investeeringut tootlikkuse kasvu ja karja tervisesse. Tehnoloogia võimaldab automatiseerida protsesse ja hoida kokku tööjõudu, vähendada farmi juhtimisele kuluvat aega ja kulusid ning langetada teadlikult andmepõhiseid otsuseid.
Tehnoloogia võimaldab automatiseerida tööd, milleks varasemalt kulus tööjõudu.
Foto: smartfarm.ee

Tänapäevase farmi eesmärk on toota loomasõbralikult ja majandada jätkusuutlikult. Bioret Agri ventilatsioonisüsteemid on energiasäästlikud ja väikeste ülalpidamis- ja hoolduskuludega ning uuenduslikud põrandakatted aitavad vähendada ammoniaagi ja CO2 emissiooni ja pisendada farmi ökoloogilist jalajälge.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960