Autor: Põllumajandus.ee • 12. oktoober 2021

EPA2021: Linas Agro jagab kogemusi ja tutvustab trende

Linas Agro on turul tegutsenud juba 30 aastat ning seekordsel EPA messil tutvustab ettevõtte meeskond oma tooteid ja annab nõu taimekasvatust puudutavates küsimustes. Lisaks jagatakse värsket infot turu olukorra kohta - heinaseemnete, väetiste ning taimekaitse. Mõistagi ei puudu ka head pakkumised.
Linas Agro meeskond.

Linas Agro - usaldusväärne partner põllumajanduses

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960