Autor: Sigrid Sõrmus • 13. oktoober 2021

Galerii: vaata, kuidas avati EPA2021

13.–14. oktoobril toimub Eesti Rahva Muuseumis Eesti põllumajanduse aastanäitus EPA2021, mis toob kaheks päevaks Tartusse kokku Eesti põllumajandussektori tipud.
EPA2021 avamine.
Foto: Mana Kaasik

Eesti Põllumajanduse Aastanäituse EPA2021 avasid täna pidulikult maaeluminister Urmas Kruuse, Aasta Põllumees 2020 Kaja Piirfeldt, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees Sivar Irval ja juhatuse esimees Roomet Sõrmus. Meeleolu eest hoolitsesid Elu Parimates Aastates rahvamuusikud ansamblist MuruKanad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960