Autor: Sigrid Sõrmus • 15. oktoober 2021

Tagasivaade: Eesti põllumajanduse aastanäitus sai selleks korraks peetud!

Eesti põllumajanduse aastanäitus 2021 toimus 13.-14. oktoobril Tartus Eesti Rahva Muuseumis. Mess oli meeleolukas ja valdkonna asjatundjad tundsid rõõmu kogemuste vahetamisest ning uusima tehnika ja lahendustega tutvumisest.
EPA2021.
Foto: Mana Kaasik

Kohtumiseni messil EPA2022!

Vaata ka suurt pildigaleriid selleaastasest messimelust!

Fotod: Mana Kaasik
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960