Autor: Põllumajandus.ee • 27. oktoober 2021

Muudatused Põllumajandus- ja Toiduameti töökorralduses

Seoses viiruse levikuga rakendab PTA mõningaid muudatusi töökorralduses. Järelevalvetoimingud jätkuvad, kuid suhtlus klientidega toimub võimalusel kontaktivabalt.
Foto: Unsplash

Põllumajandus- ja Toiduameti kriisijuhi Heidi Kääri sõnul on töökorralduslikud muudatused vajalikud selleks, et kaitsta nii oma töötajaid kui ka kliente. „Eelistatult toimub suhtlus telefoni või e-posti teel. Juhul kui soovitakse siiski ametnikuga kohtuda, palume eelnevalt aeg kokku leppida. Majja sisenedes tuleb kanda maski, mille annab vajadusel amet,“ kirjeldas Käär muudatusi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960