Autor: Sigrid Sõrmus • 11. november 2021

Maido Solovjov: automatiseerimine ja robotiseerimine on võtmeküsimused

Digitaliseerimisest rääkides leiab Valio Eesti tegevdirektor Maido Solovjov, et Valios midagi tegemata ei ole ning digitaliseerimine on ära tehtud viimase 10-15 aasta jooksul, kuid samas ei olda teistest tegijatest ka digitaliseerimise osas märkimisväärselt eespool. Küll aga leiab Solovjov, et automatiseerimine ja robotiseerimine on praegusel ajal võtmeküsimuseks.
Maido Solovjov Valio Võru juustutööstuses.
Foto: Sigrid Sõrmus

Järgneb intervjuu Maido Solovjoviga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960