Autor: Põllumajandus.ee • 15. november 2021

EIT Food Open Call 2022 rahastusvoor on avatud innovaatilistele taotlustele

EIT Food Open Call 2022 rahastusvoor innovaatilisteks taotlusteks, eesmärgiga ehitada tulevikuks parim toidusüsteem, on nüüd avatud! Oodatud on projektid, mis on uuenduslikud, tehnoloogilised ja pakuvad jätkusuutliku lahenduse mõnele toidusüsteemi suurimatest väljakutsetest.
Taotluste esitamise tähtaeg on 14. jaanuar 2022.

Viimase viie aasta jooksul on EIT Food algatanud mitmeid innovatsiooni rahastamise taotlusvoorusid, mis on olnud avatud vaid EIT Food kogukonna liikmetele (võimalus liituda on olemas ka Eesti ettevõtetel). Selle rahastuse abil on ellu viidud hulgaliselt mõjukaid algatusi ja projekte, mis viivad olulise muutuseni põllumajandus- ning toiduainetööstuses.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960