Autor: Põllumajandus.ee • 18. november 2021

Professor Ülo Niinemets jõudis taas maailma tsiteeritumate teadlaste hulka

Maailma teadlaste panust hindav agentuur Clarivate Analytics koostas taas aasta kõige mõjukamate ja tsiteeritumate teadlaste nimekirja, kuhu pääses kaks Eesti teadlast. Juba viis aastat on sellesse edetabelisse kuulunud Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi professor Ülo Niinemets ning seda ka tänavu.
Professor Ülo Niinemets.
Foto: Eesti Teaduste Akadeemia

Clarivate andmetel on Niinemets osalenud oma teadlaskarjääri jooksul 422 teaduspublikatsiooni kirjutamises ning teda on tsiteeritud kokku 32 711 korda. Teadlase H-indeks on 89.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960