Autor: Mait Kraun • 22. november 2021

Teraviljade hinnad püüavad üha uusi rekordeid

Viimastel nädalatel on põllumajandustoormete kiire hinnatõus jätkunud – nisu ja rapsiseemnete hinnad tõusid uute rekorditeni, kohv kaupleb kümne aasta kõrgeimal tasemel ning mais on pärast mõningast hingetõmbepausi kallinemist jätkamas.
Foto: Unsplash

Toidunisu hinnad tõusid uue rekordini

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960