Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 23. november 2021

Nordic Milki juht Ülo Kivine: selge on vaid see, et investeeringutega tuleb jätkata

Kommenteerides Eesti põllumajandussektori üldist seisu, ütleb piimandusettevõtete kontserni Nordic Milk OÜ juhatuse liige Ülo Kivine, et käesolev aasta ei ole murranguline kindlasti mitte ainult põllumajandussektoris, vaid ka paljudes muudes valdkondades.
Ülo Kivine.
Foto: Raul Mee

„On selleks koroona, rohepööre, energiahinnad, sisendite hinnatõus – kõik see on mõjutanud ja mõjutamas meid kõiki. Tavapäraselt oleme harjunud selliste volatiivsustega üksikutes valdkondades, kuid kui kõik saabub korraga, on toimetulek keeruline.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960