Autor: Harro Puusild • 25. november 2021

Aiandustootja: lean-juhtimisest on meie tootmises palju abi olnud

Töötleva tööstusega võrreldes räägivad aiandusettevõtted lean-juhtimisest väga vähe, kuid meie ettevõtte tootmises on lean-meetoditest väga palju kasu olnud, rääkis Mihkel Saar Puukool OÜ juht Mihkel Saar.
Mihkel Saar Puukool OÜ juht Mihkel Saar.
Foto: Oleg Harchenko

Töötlevas tööstuses teavad ilmselt kõik, mis on lean-juhtimine, kuid vähem on sellest räägitud näiteks aianduses, sõnas Mihkel Saar Puukool OÜ juht Mihkel Saar täna toimuval konverentsil "Põllumajanduse Äriplaan 2022". "Aiandusettevõtetes seda väga palju kindlasti ei ole ja palju abi seeläbi saadud ei ole. Mul õnnestus mõned aastad tagasi osaleda Jari Kukkoneni lean-juhtimise koolitusel, millest on meie ettevõtte tootmises palju abi olnud," rääkis Saar ettekandes.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960