Autor: Põllumajandus.ee • 29. november 2021

PTA listeeriaga seotud kohtuasjast: Euroopa Kohus pole veel otsust langetanud

Novembri alguses edastati Põllumajandus- ja Toiduametile Euroopa Komisjoni, liikmesriikide ja ettevõtte M.V.Wooli seisukohad listeeriaga seotud kohtuasjas. Kohus peab oma seisukoha alles kujundama. Amet ei nõustu ettevõtte poolt avalikkusele edastatud seisukohtadega.
Foto: Liis Treimann

Põllumajandus- ja Toiduameti (PTA) peadirektori asetäitja Hele-Mai Sammeli sõnul pöördus Euroopa Kohus eelotsustustaotlust lahendades liikmesriikide ning Euroopa Komisjoni poole, et välja selgitada, millised on liikmesriikide seisukohad. Novembris edastati osapooltele liikmesriikide arvamused. Tegemist ei ole kohtu otsusega. „Täna on PTAle, M.V.Woolile ja Euroopa Kohtule seisukohad edastatud, kuid Euroopa Kohus veel kohtuotsust langetanud ei ole,“ selgitas Sammel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960