Autorid: Äripäev, Põllumajandus.ee • 6. detsember 2021

Põllumeeste sissetulekust viiendik tuli toetustest

Eelmisel aastal olid põllumajandustootjate sissetulekud keskmiselt 142 174 eurot ettevõtte kohta, toetusi (v.a investeeringutoetused) saadi samas keskmiselt 30 281 eurot ettevõtte kohta ehk 21% kogu sissetulekust, teeb Põllumajandusuuringute Keskuse maamajanduse analüüsi osakonna juhataja Marju Aamisepp maablogis kokkuvõtteid põllumajandusliku raamatupidamise andmebaasi andmetest.
Foto: Liis Treimann

Põllumajandustootjate sissetulekud võrreldes 2019. aastaga eriti ei muutunud, kirjutab maablogi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960