• 10.12.21, 08:30

Rakvere lihakombinaat suhtus verivorsti mänguliselt

Kohe on jõulud käes ja igal jõululaual kroonivad pidusööki verivorstid. Lihatootjad püüavad üksteist üle trumbata, näiteks tehakse kaalujälgijatele sobivaid tervislikumaid verivorste. Rakvere lihakombinaat on aga läinud täiesti uut teed - nemad on pannud tavapäraselt verivorsti kõrvale tarbitavad lisandid verivorsti sisse.
Rakvere lihakombinaat suhtus verivorsti mänguliselt
  • Foto: Erik Prozes
Lääne-Virumaa Uudised vahendavad, et sel aastal otsustas Rakvere lihakombinaat teha väikese vimka. HKScani Baltikumi turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus rääkis, et nad mõtlesid tootearendusmeeskonnaga viia verivorstide sisse maitsed, mida tavapäraselt on harjutud lisandina verivorstide kõrvale tarbima. Nii on kauplusest võimalik osta traditsioonilisi jõuluaja toitude komponentidega verivorste - magushapuka kombinatsiooniga verivorste jõhvikamoosiga ja kõrvitsakuubikutega täidetud miniverivorstikesi.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele