Autor: Anu Viita-Neuhaus • 10. detsember 2021

Rakvere lihakombinaat suhtus verivorsti mänguliselt

Kohe on jõulud käes ja igal jõululaual kroonivad pidusööki verivorstid. Lihatootjad püüavad üksteist üle trumbata, näiteks tehakse kaalujälgijatele sobivaid tervislikumaid verivorste. Rakvere lihakombinaat on aga läinud täiesti uut teed - nemad on pannud tavapäraselt verivorsti kõrvale tarbitavad lisandid verivorsti sisse.
Foto: Erik Prozes

Lääne-Virumaa Uudised vahendavad, et sel aastal otsustas Rakvere lihakombinaat teha väikese vimka. HKScani Baltikumi turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus rääkis, et nad mõtlesid tootearendusmeeskonnaga viia verivorstide sisse maitsed, mida tavapäraselt on harjutud lisandina verivorstide kõrvale tarbima. Nii on kauplusest võimalik osta traditsioonilisi jõuluaja toitude komponentidega verivorste - magushapuka kombinatsiooniga verivorste jõhvikamoosiga ja kõrvitsakuubikutega täidetud miniverivorstikesi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960