Kohe on jõulud käes ja igal jõululaual kroonivad pidusööki verivorstid. Lihatootjad püüavad üksteist üle trumbata, näiteks tehakse kaalujälgijatele sobivaid tervislikumaid verivorste. Rakvere lihakombinaat on aga läinud täiesti uut teed - nemad on pannud tavapäraselt verivorsti kõrvale tarbitavad lisandid verivorsti sisse.
Lääne-Virumaa Uudised vahendavad, et sel aastal otsustas Rakvere lihakombinaat teha väikese vimka. HKScani Baltikumi turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus rääkis, et nad mõtlesid tootearendusmeeskonnaga viia verivorstide sisse maitsed, mida tavapäraselt on harjutud lisandina verivorstide kõrvale tarbima. Nii on kauplusest võimalik osta traditsioonilisi jõuluaja toitude komponentidega verivorste - magushapuka kombinatsiooniga verivorste jõhvikamoosiga ja kõrvitsakuubikutega täidetud miniverivorstikesi.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.