Autor: Põllumajandus.ee • 9. detsember 2021

Video: kuidas lugeda toidutoote pakendit?

Pakend ja toit selle sees on üks tervik. Toiduteadlane Rain Kuldjärv selgitab, kuidas lugeda toidutoote pakendit ning teha poes toitu ostes otsuseid, mille üle on rõõmus nii keha kui ümbritsev keskkond.
Toote tervislikkust ei saa hinnata koostisosade nimekirja pikkuse järgi.
Foto: Andres Haabu

Pikk koostisosade nimekiri ei tee toodet ebatervislikuks

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960