Autor: Põllumajandus.ee • 22. detsember 2021

LEMKENi kompaktrandaali Heliodor saab peagi kasutada koos täppis-lägalaoturiga

Alates 2022. aasta märtsist on kompaktrandaal LEMKEN Heliodor saadaval koos ettevalmistuskomplektiga, mis võimaldab masinale lisada täppislaoturi Vogelsang DosiMat DMX.
Kompaktrandaal LEMKEN Heliodor koos täppis-lägalaoturiga DosiMat.
Foto: LEMKEN

Selle tulemusel saadav võimas kombinatsioon kahest end tõestanud seadmest on ideaalne lahendus, mis lubab vedelaid orgaanilisi väetisi (näiteks läga) laotada ja pinnasesse lisada täpselt ning väikse kaoga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960