Autor: Põllumajandus.ee • 27. detsember 2021

Suurteos vaatab toidusektori tulevikku

Eesti Maaülikooli ERA õppetooli ValorTech juhi Rajeev Bhati sulest valmis tuleviku toidutrende käsitlev raamat, mis võtab kokku praeguse teaduse teadmised selles vallas ning sõnastab säästlikke tulevikuperspektiive.
Foto: Unsplash

Raamatu "Future Foods: Global Trends, Opportunities, and Sustainability Challenges" ehk "Tuleviku toidud: globaalsed trendid, võimalused ja jätkusuutlikud väljakutsed" (ISBN: 9780323910019) puhul õnnitlesid professor Bhati esimesena teadusprorektor Ülle Jaakma ning veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi direktor Toomas Tiirats. Teose andis välja mainekas kirjastus Elsevier Sciences (Academic Press, UK).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960