Autor: Sigrid Sõrmus • 28. detsember 2021

Scandagra ostis Apetit Grupi tütarfirma Avena Nordic Grain ärid

Scandagra Group on ostnud Apetit Grupi tütarfirma Avena Nordic Grain ärid Eestis ja Leedus. Tehing vajab heakskiitu riikide konkurentsiametitelt ja üleandmise lõpetamine on planeeritud 1. kvartali lõppu.
Foto: Unsplash

Scandagra soovib antud tehinguga tugevdada oma viljaturu positsiooni ning tõsta koos suureneva mahuga efektiivsust nii vilja ekspordi kui söödatootmise tarneahelas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960