• 07.01.22, 11:54

Rukkileib laual toob tervist ja turvalisust

Rukkileivast on eestlase jaoks saanud toidu ja turvalisuse sünonüüm. Leivavaliku rikkus kauplustes võib kaugemalt siia sattunu segadusse ajada, kuid täidab kohaliku, ka nõudlikuma leivasööja ootusi. Sellest, kust on pärit meie leivaarmastus ja miks on leival eestlase söögilaual sedavõrd oluline koht, kirjutab Eesti Taimekasvatuse Instituudi geenipanga spetsialist Vahur Kukk.
Rukkileib laual toob tervist ja turvalisust
  • Foto: Unsplash
Talirukki sordiaretus Eestis

Artikkel jätkub pärast reklaami

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 28.05.25, 11:07
Põhjalik ülevaade põllust SoilOptix mullaskanneri abiga
Põllumuldade kaardistamise tulemusena valmivad detailsed mullakaardid aitavad toota efektiivsemalt ning lupjamise ja väetamise kuludelt kokku hoida.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Tagasi Põllumajandus esilehele