Autor: Põllumajandus.ee • 14. jaanuar 2022

Läänemaal võõrandati omanikult 14 veist

Põllumajandus- ja Toiduamet võttis Läänemaal omanikult ära 14 veist. Amet võõrandas loomaomanikult veised, sest nende heaolu polnud tagatud ja nende tervis oli ohus.
Foto: Andras Kralla

Põllumajandus- ja Toiduameti lääne regiooni juhataja asetäitja Terje Operi sõnul võttis amet täna Koluvere külas loomaomanikult kokku ära 2 pulli, 7 lehma ja 5 vasikat. „Loomad transporditakse teise loomapidamiskohta, kus nendele tagatakse vajalikud tingimused,“ kinnitas Oper.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960