Autor: Katrin Kivi • 10. märts 2022

Annemäe aiandi paneb õitsema kaks kätepaari

Rakvere külje all asuvas Annemäe aiandis tehakse töö ära kahe kätepaariga. Seda ikka selleks, et emadepäevaks oleks aiand mattunud lilleõite alla rõõmustamaks emasid, aga ka pakkuda meie inimestele värskeid köögivilju.
Koos on Tiit Leuska ja Evi Mihailov Annemäe aiandis toimetanud ligi 25 aastat.
Foto: Katrin Kivi

Annemäe aiandi peremees Tiit Leuska rääkis, et neil on viis kasvuhoonet. Ühtekokku teeb see 1500 ruutmeetrit, mida köetakse puude ja pelletitega. “Õnneks ei ole suur elektrihinna tõus meid liiga valusalt löönud, kuigi eks ka katlad töötavad elektri pealt,“ lisas ta.

Kuidas läheb küsimuse peale peremees naeris ja ütles, et seda saab öelda alles jaanipäevaks – selleks ajaks peab olema aiand lilledest tühjaks müüdud.

Pikemalt loe Lääne-Virumaa Uudistest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960