Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 11. märts 2022

Kalasadamad ootavad aprilli lõpus külalisi

Kui talude registreerimine 23. ja 24. juulil toimuvale avatud talude päevale alles algas ja 30. märtsil peetakse osaleda soovijatele Jänedal infopäeva, siis aprilli viimasel päeval toimuva avatud kalasadamate päeva osalejad on paigas ning peagi võib oodata ka esimesi teateid programmi kohta.
Foto: maaeluministeerium

Virumaalt osaleb avatud kalasadamate päeval kolm sadamat – Võsu, Eisma ning naabermaakonnast Toila. Ülejäänud avatud sadamad jäävad aga virulaste jaoks paraku üpris kaugele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960