Autor: Sigrid Sõrmus • 18. märts 2022

Krone ja Lemken esitlevad uut autonoomset süsteemi

Krone ja Lemkeni ühine projekt ja disainikontseptsioon kannab nime Combined Powers. Tegemist on autonoomse protsessiüksusega, mis koosneb ajamist ja erinevatest tööseadmetest.
Krone ja Lemkeni ühine projekt ja disainikontseptsioon kannab nime Combined Powers.
Foto: Lemken

Pärast mulluseid kultiveerimise, kündmise, külvamise, niitmise, kaarutamise ja riisumise katseid integreeritakse uuenduslik kontseptsioon kahe ettevõtte end hästi tõestanud söödakoristus- ja mullaharimissüsteemidesse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960