Autor: Sigrid Sõrmus • 29. märts 2022

Väderstad Proceed: aasta parim põllumajandusmasin külvikute ja täppiskülvikute kategoorias

Väderstad om maailma juhtiv mullaharimismasinate, külvikute ja täppiskülvikute tootja, kes 2021. aasta detsembris tutvustas oma uusimat tooteuuendust Väderstad Proceed. Proceed võitis 2022. aasta parima põllumajandusmasina auhinna külvikute ja täppiskülvikute kategoorias (varem tuntud kui "Machine of the year").
Uus Proceed suurendab paljude põllukultuuride saagipotentsiaali.
Foto: Jesper Anhede

Auhinda "Farm Machine 2022" annab välja põllumajandusajakirjanike žürii liikmetega enam kui kümnest riigist üle Euroopa.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960