Autor: Põllumajandus.ee • 4. aprill 2022

Tere piimatööstus alustas või eksporti Iisraeli

Tere AS saatis Iisraeli esimesed alused võid ning plaanib eksporti sellel suunal veelgi suurendada.
Tere võipakid Iisraelis.
Foto: Tere

„Eksportida tuleb sinna, kuhu saab, mitte sinna, kuhu soovid,“ sõnas Tere ASi juhatuse esimees Ülo Kivine. „Iisraeli puhul kuulume pigem Põhjamaade mõjualasse, kust pärinevad maailma kõige kvaliteetsemad piimatooted.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960