Autor: Sigrid Sõrmus • 25. aprill 2022

Infopäev: välistööjõu kasutamine põllumajanduses

Maaelu Edendamise Sihtasutus korraldab veel ühe infopäeva, kus teemaks välistööjõu kasutamine põllumajanduses. Infopäev toimub Zoomis 5. mail 2022.
Foto: Unsplash

Infopäeva eesmärk on anda tootjatele juriidilised teadmised seonduvalt välistööjõu kasutamisega. Välistöötajate registreerimine, tööle võtmise erisused ja võimalused. Viisade ja elamislubade taotlemine ja saamine. Välismaalaste seaduse muudatused. Mida ja kuidas teha, et aega säästa? Töölepingu sõlmimine välismaalastega, millele tähelepanu pöörata? Milline õigus kohaldub? Töötaja (välismaalase) ja tööandja kohustused. Välistööjõuga seonduvad toimingud Maksu- ja Tolliametis. Välistööjõu deklareerimine, maksude arvestamine, kajastamine raamatupidamises. Palgaarvestuse dokumentide vormistamine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960