Autor: Anu Jõgi • 10. mai 2022

Rakvere lihakombinaadi emafirma alustab koondamisega

Rakvere lihakombinaadi Soome emafirma HKScan teatas, et alustab koondamisläbirääkimisi Soomes, mis hõlmavad kokku ligikaudu 600 inimest.
HKScani Rauma broilerivabrik Soomes läks tööle suurte raskustega, nüüd seisab ees koondamine.
Foto: HKScan

Ettevõtte teatel võivad kavandatud meetmed Rauma linnukasvatusüksuses mõjutada kuni 210 töökohta kas töösuhte lõpetamise või töötingimuste olulise muutmise kaudu. Eura üksuses selliseid personalimuudatusi ei tehta, märkis ettevõte.

HKScani eesmärk läbirääkimistel on parandada Soome kodulinnukasvatuse konkurentsivõimet ja tootlikkust. Läbirääkimiste ja muude meetmete eesmärk on saavutada üle 3 miljoni euro suurune aastane kokkuhoid.

Pikemalt saad lugeda Äripäevast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960