Autor: Mait Kraun • 6. juuni 2022

Teravilja- ja õliseemnete hinnad võtsid suuna alla

Euroopas on teravilja- ja õliseemnete hinnad viimastel nädalatel võtnud suuna alla, millele on kaasa aidanud nii toodanguootuste kasv kui ka võimalus, et Ukraina laevadele võidakse luua turvakoridorid.
Kõrged toodanguootused on rapsi surve alla pannud.
Foto: Unsplash

Toidunisu hinnad on uuesti langema hakanud

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960